NL | FR | DE | EN

Waarom FBW

Om onze service! Wij hebben de afgelopen 30 jaar goed geluisterd en veel ervaren. Wij weten wat uw winkel nodig heeft en begrijpen uw verwachting. De zorg voor uw assortiment is bij ons in betrouwbare handen. Er wordt een stapje harder gelopen wanneer u dat wenst, of wanneer uw opdrachten dat van u vragen. Bel gerust, geen vraag is te gek!


Ons assortiment is uitgebreid en volledig. U vind hier een wijde selectie bloemen en planten van vele kwekerijen over de hele wereld. Er is altijd ruime keuze binnen uw specifieke wens. Ook ons aanzienlijke aanbod decoratie en droogbloemen maakt het u gemakkelijk: U hoeft niet verder te zoeken en zo kunt u, uzelf 200% inzetten voor uw klanten.


Om de prijzen hoeft u ook niet weg te klikken. Wij leveren tegen duidelijke all-in prijzen. Scherp, zeker niet de duurste en geen addertjes!


Onze verwerking ten slotte: Uw orders worden zorgvuldig geselecteerd, ingepakt, en vervoerd. Dit gebeurd bij ons enkel met aandacht en kennis van elk product specifiek. U kunt erop vertrouwen dat uw order in topconditie afgeleverd wordt! Nog even over het afleveren, heeft u specifieke wensen? Bel gewoon!


Wij zijn een complete partner voor een kwalitatief sterk en bloeiend assortiment. Lage drempels en vriendelijkheid is wat u van ons kunt verwachten. Wij werken vanuit passie voor zowel de producten, als de bloemisterij. U bent bij ons geen nummer, wij zien een duurzame samenwerking!


Mist u iets in deze informatie? Bel gewoon! Wij staan u heel graag te woord +316 20 30 39 08, of ga naar onze contactpagina.