NL | FR | EN

Over FBW

Als 7-jarig mannetje wist ik mijn bloemen scherp in te kopen bij mijn vader en verkocht ik een mooi assortiment bloemen langs de voordeuren. Mijn vader, met zijn internationale bloemenlijn, kon regelmatig een handje extra gebruiken. Uiteraard stond ik met twee handjes in de lucht te springen om hem die te bieden.

Zo verdiende ik mijn eerste zakcentje en leerde ik al heel jong de vraag van mijn klanten te beantwoorden.


Gedreven door deze ervaringen bouwde mijn passie voor bloemen zich verder uit en ben ik de vaktechnische tuinbouwschool gaan volgen. Daar heb ik heel veel productgerichte kennis en expertise opgedaan; de fijne kneepjes van specifieke verwerking dat iedere bloem en plant soort vragen. Om dit direct in de praktijk te kunnen brengen heb ik daarnaast, jarenlang en met heel veel plezier bloemen verkocht op vele Nederlandse markten.


Eenmaal gediplomeerd begon mijn Franse export avontuur! Hier heb ik mijn bloemenlijn volledig zelf verzorgd; mijn assortiment specifiek kunnen samenstellen en inkopen. Zelf ingepakt en vervoerd naar vele bloemisterijen in een grote regio rondom Lyon. 6 jaar geleden verruilde ik de vrachtwagen voor online groothandel en een personenauto om de bloemisterijen te bezoeken. Zo bouwde ik mijn werkregio in Frankrijk verder uit en kon ik er vele warme, vriendelijke en duurzame samenwerkingen met bloemisterijen in Nederland, Belgiƫ en Luxemburg aan toevoegen.

 

De laatste jaren begon ik een groot stuk service en kwaliteit, dat ik gewend was te leveren aan de bloemisten, te missen in mijn werk. Dat ging uiteindelijk ten koste van mijn passie en drive.


Nu durf ik te zeggen, gelukkig maar! Want, de enige juiste stap om de passie weer te voelen was mijn 30 jaar lange ervaring om te zetten in FLOWERS BY WILLIAM !


Tijdens de opbouw heb ik een heel fijn en betrouwbaar team aan partners om mij heen verzameld die mij op fantastische wijze ondersteunen aan de achterkant van ons mooie bedrijf. Alleen zo kan ik mijn passie weer waarborgen: Mijzelf aan de voorkant 200% inzetten voor mijn klanten en al mijn kennis toepassen om jouw zaak een bloeiend assortiment te garanderen !